اگر شما هم از دسته علاقه مندان به دنیای جواهرات هستید، حتما با “تیفانی” به عنوان یکی از لاکچری ترین برندهای موجود در زمینه جواهرات و محصولات لوکس آشنایید. به علت همین محبوبیت، جعبه های تیفانی امروزه به یکی از معروف ترین کالاها تبدیل شده اند که طرفداران زیادی نیز دارند.
این برند با نوآوری های جذابش در زمینه جعبه جواهرات شناخته می شود و استفاده از جعبه هایی با رنگ آبی یونیک و خیره کننده، به امضای این برند تبدیل شده است.
داشتن این جعبه ها در واقع نشان دهنده تجمل گرایی است و افرادی که به کالاهای لوکس علاقه دارند، بعید است که تا کنون از آن ها استفاده نکرده باشند.
پیش از آن که اطلاعات بیشتری در رابطه با این جعبه ها کسب کنیم، بهتر است که ابتدا با برند تیفانی و تاریخچه پیدایش آن آشنا شویم.
آشنایی با برند تیفانی
تیفانی یکی از معروف ترین برندها در زمینه تولید کالا و جواهرات لاکچری و گران به شمار می رود که بیش از هر چیزی با سیاست های نوآورانه و خلاقانه اش بر سر زبان ها افتاده است.
یکی از جذاب ترین خلاقیت های این برند که به خوبی توانست نظر مشتریان را جلب کند، استفاده از جعبه هایی بسیار شیک با رنگ های ویژه بوده است که به جعبه های تیفانی شهرت دارند.
جالب است بدانید که برند تیفانی قوانین سفت و سختی در رابطه با این جعبه ها وضع کرده است که طبق آن ها، کارکنان این برند حق فروش جعبه های موجود را به هیچ شخصی جز مشتریان اصلی این برند نخواهند داشت.
این قوانین درون سازمانی به قدری جدی هستند که کارکنان در صورت تخلف، به سرعت اخراج خواهند شد!
در واقع علت آن که جعبه های تیفانی انقدر مشهور هستند و نمادی از تجمل گرایی می باشند، خاص بودن آن ها و قوانین مربوط به فروش شان است.
چرا این برند از رنگ آبی برای جعبه هایش استفاده کرده است؟
جعب های آبی رنگ برند تیفانی از مواردی هستند که شهرت خاص خودشان را دارند و با کد های رنگی مخصوص 208، 216 و 129 به نوعی نماد اصلی برای این برند تبدیل شده اند.
معروفیت این رنگ آبی به قدری زیاد شده است که با عنوان آبی تیفانی شناخته می شود. این رنگ برای اولین بار توسط شخصی با نام “چارلز بوییس تیفانی” در طراحی جلد مربوط به مجله جواهرات دست ساز، که به صورت سالانه منتشر می شود استفاده شد.
بعد از این اتفاق، به مرور زمان این رنگ توانست به نماد و رنگ اصلی برند تیفانی تبدیل شده و حسابی مشهور شود.
اگر شما هم درباره علت انتخاب این رنگ کنجکاو شده اید، بهتر است بدانید که سنگ فیروزه و علاقه مندی به رنگ جذاب آن در قرن 19 دلیل اصلی این انتخاب بوده است.